Informatie

Benaming : DE TON CASSIC 

Datum : Zondag 20 augustus 2023

Uur : Samenkomst met gratis ontbijt vanaf 08.00 H – Vertrek : 10.00 H

Locatie : Taeymanscentrum – Laagdorp te Alken (centrum)

Wagens: Oldtimers, classic cars, young timers, special cars

De rit

Om 10 u starten we in twee verschillende klassen namelijk de toerklasse (gemakkelijke bolleke-pijl zonder valstrikken) of de sportklasse (verschillende soorten bolleke-pijl, visgraat en wat kaart) volgens een parcours dat wederom uitgetekend is door Jos Laureyn, onze vertrouwde roadbookontwerper.

Na circa 90km komen we terug aan in Alken waar het middagmaal wacht. We voorzien dit jaar een pasta buffet. Hiervoor dient u zich vooraf in te schrijven aan 15€ p.p. 

Voor de namiddagrit kiezen we voor een wat korter parcours in dezelfde klassen. Na wat genieten, rijden we terug richting brouwersgemeente Alken.

Inschrijven

Voorafgaandelijk inschrijven is zonder meer noodzakelijk. Je kan dit eenvoudig doen door het inschrijfformulier te vervolledigen.

Let erop: Uw inschrijving  wordt pas definitief na betaling van de deelname in de kosten. Pas dan ontvang je een mail met bevestiging van inschrijving.

De inschrijvingen worden definitief afgesloten op 15 augustus 2023.

Bij aankomst ontvang je een lekker ontbijt, met omwille van de 10de editie, een gratis glaasje cava, een duidelijk en verzorgd roadbook, een deelnemersplaat, een goodiebag, een gratis consumptie (pils, koffie of frisdank) in eetcafe De Ton na de rit en hopelijk veel zonneschijn.

Vragen

Nog vragen ? Deze worden met plezier beantwoord door Vic Stulens op het nummer 0499/237726  

OPGELET: Het aantal deelnemers is beperkt tot 100 auto’s. Dus tijdig inschrijven is de boodschap !

P.S. Dit alles natuurlijk op voorwaarde dat de coronamaatregelen niet verstrengen. Indien het evenement niet zou doorgaan krijgt U vanzelfsprekend uw inschrijvingsgeld binnen de 8 dagen teruggestort.